Terapeut for kropp, sjel og hjerte

Blogginnlegg

Sjørøveren - Regresjonsterapi

En ung mann i 30-årene kom til meg for regresjonsterapi. Han hadde en frykt for å binde seg til kjærester. Var alltid den som saboterte forholdet, redd for å miste andre muligheter. Gresset virker grønnere på den andre siden og han forstod at han måtte gjøre noe med disse mønstrene. Vi møtte Sjørøveren!


Faren hadde ikke vært noen god rollemodell da han var liten.
I sitt nåværende forhold kjente han på sjalusi, og eiertrang. Vi kom inn i et liv hvor han valgte å være en sjørøver i stedet for å være i land sammen med kvinnen han elsket.

 

Her får du hele historien:

Vi kom inn i livet hvor han fant seg selv sittende i en liten båt. Gammel med herdete, gamle og krokete hender og gamle ben. Kjenner seg helt alene og forlatt. Han kan se et stort skip seile av gårde. Om bord er det menn med store hatter med spiss.

Vi går bakover i tid: Her ser han en liten gutt springe bortover en kai, gutten stopper opp og beundrer en stor skute. Han står og ser på skipet sige ut, og jeg står om bord. Det er min båt. Han er kapteinen om bord, noen blir pisket som straff for noe og han synes det er fornøyelig. Noen ganger velger han å piske selv også. Han har kommandoen, og er det det minste opprør blir det planken. Slutt på det livet. Opp med seilene og ut på tokt, ta det du kan. De kommer over et engelsk skip som de angriper, det blir panikk på det andre skipet.

 

«Jeg står og styrer båten og ser på. Jeg står og ser på hvordan mannskapet mitt dreper folk ombord før de raner det de kommer over. Til slutt settes den engelske skuta i brann og vi seiler avgårde. Vi spiser, skåler og det er masse latter. Det var et vellykket raid»
 

Vi fortsetter i livet hans og han har blitt eldre, har kun ett ben og mistet et øye. Han ser seg selv i speilet og ser veldig herjet ut, har et gammelt ansikt. Han går opp noen trapper på båten, den er ganske tom. Det er mørkt og glatt, månen skinner på dekk. Han har færre mannskap nå, ganske alene.

Så plutselig kommer et annet skip opp på siden av dem, og de blir angrepet. De klarer ikke å stå i mot dette angrepet så få som de er. Hele mannskapet hans blir drept, han kjemper det  han kan før han faller over bord. Idet han ser hvordan skipet hans begynner å synke klarer han  å karre seg opp i en liten jolle som hadde vært på skipet.

clouds-808748_1920

 

I det øyeblikket dette skjer er det masse kaotiske tanker som strømmer gjennom ham. Det er en salig blanding av anger, hjelpeløshet. Samt tanker om at han hadde lært å kjempe, å ta det han ville ha. Videre kommer tankene om de som var mannskapet hans som døde.

 

Han overlever ikke lenge uten vann og mat i denne lille jolla, og dør ganske snart.
Det oppleves for ham:

«Det er som om jeg skytes ut av kroppen min, jeg ser jorden der nede,
ser havet. Nå ser jeg stjernene, er som om jeg er ute og flyr».
 

Etter dette leder jeg sjelen hans til et møte med de som var mannskapet hans:

«De står i ring, high five med hele gjengen».

 

Han blir forsikret over at de ikke bærer noe nag til ham for det som skjedde. Videre er det en annen energi som kommer frem til ham. Det er en kvinne som han elsket, men hadde valgt vekk. Hun er en vakker kvinne med langt mørkt hår. Han sier til henne:

«Jeg skulle ha sagt at jeg elsket deg. Jeg skulle ha tatt deg med, men jeg ga faen og stakk».

 

Erkjennelsen over at han kunne ha valgt å være i land sammen med henne skyller over ham.

«Jeg var en idiot og slengte henne vekk».

 

Han står litt tafatt foran henne og jeg spør om hun har et råd til den unge mannen han er reinkarnert til i dag.

«Du må følge hjertet ditt» svarer hun.

 

Han kjenner en varm følelse i seg ved disse ordene. Føler en leken energi og ser et hjerte.

Jeg spør om det er noe mer vi trenger å gjøre for å avslutte alle karmiske tråder til dette livet og han tar opp et sverd og kutter alle tråder, samtidig kjenner han en ny frihetsfølelse i seg.

Etter dette er det tid for å møte alle de som han drepte eller skadet i det sjørøverlivet. Det viser seg å være ganske så mange. I dette møtet får alle gitt uttrykk for sine følelser, og gamle karmastrenger blir kuttet her også. Ny lettelse strømmer gjennom kroppen.

Jeg ber ham i fantasien gå inn i fremtiden med denne nye energien i kroppen og han kjenner seg fri, flyter.

I sitt nåværende liv kunne han gjenkjenne mennesker fra sjørøverlivet.

Om denne reisen kan hjelpe han på sine mønstre i dette livet?

Vi får se når det har gått noe tid og jeg kommer tilbake til deg!
 

sphere-1076842_1920