Terapeut for kropp, sjel og hjerte

Blogginnlegg

Fulltegnet 1-10 Mars 2024! Velkommen til fantastiske Luxor i Egypt, og de vakre Templene der!

Første tur i 2024 blir 1-10 Mars, denne er nå fulltegnet. Det blir også en tur i oktober, dato ikke fastsatt ennå, kommer snart! Send meg en e-post om du ønsker å stå på kontaktliste for den: info@innsikten.no Endelig er det tur til magiske Luxor, og alt du kan oppleve der. Jeg har hatt mange grupper med meg dit tidligere, og er så glad for at vi kan reise igjen.  Kan det bli bedre!

Da er det tid for å invitere på tur til fantastiske Luxor igjen!

Denne gangen kan vi bruke det nye hotellet rett over gaten for vårt lille hotell på vestbanken av Nilen, hvor jeg har hatt med så mange grupper tidligere.

Ahmed som du ser på bildet, er vår guide under hele turen. Han vil ta godt vare på oss og dele av sine kunnskaper. 

På bildet under er vi ved Kongenes Dal.

Vi skal bo på det nye hotellet Elphardous Oasis Hotel som nå drives av Amr og Ahmed el Tayeb ved foten av Kongenes Dal.

Ahmed blir også vår engelsktalende guide under hele uken. Det nye hotellet har en stor vakker hage og et deilig badebasseng du kan bruke.

 

 

Det er mange opplevelser som venter oss, det kan jeg love. Vi har et fullspekket program, men du skal få tid til å hvile deg og reflektere over dine opplevelser. Mange har tidligere fortalt meg at de har opplevd å få høynet sine egne energier etter besøk på de forskjellige stedene.

Kanskje har du hatt tidligere liv i det gamle Egypt på faraoenes tid? Jeg kommer til å holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker å være med på det, vi kommer også til å ha samlinger hvor vi kan sette fri gamle Sjelsløfter.

Vi skal også ha Fellesregresjon, kanskje kommer gamle minner opp til overflaten hos deg? Kanskje har du gitt deg forpliktende Sjelsløfter under livenes gang?

De skal vi også se om vi kan få balansert for deg under uken. Som du forstår, dette blir en innholdsrik uke både med kultur og opplevelser for kropp, sjel og hjerte!

 

Program:

Turen er fra fredag 1. Mars til søndag 10. Mars 2024. Vi flyr fra Oslo via København til Kairo. Der kjøper vi visum "frimerket" og er så klare for å fly videre til Luxor. Vi vil ankomme hotellet sent på kvelden, og da vil et lite varmt måltid vente på oss. 

Jeg har også lagt inn to fridager hvor du kan velge å være med på andre spennende ting, eller ha en fredelig dag på hotellet.

 

Stedene vi skal besøke i tilfeldig rekkefølge:

Luxor Tempel


På kvelden etter en tidlig middag går ferden over Nilen hvor vi stiger i land rett ved siden av Luxor Tempel som venter på oss med sin fantastiske belysning. Det er som om du flyttes noen årtusener bakover når du går gjennom porten og inn i templet.

I dette templet sies det at det er krystaller som kan aktivere energier hos deg, som igjen kan øke dine frekvenser. En vandring her blant vakker belysning vil garantert berøre deg mens Ahmed forteller om Luxor Tempels historie.

Vi starter ved inngangen og beveger oss mot det innerste rommet hvor bare Faraoene og Yppersteprestene hadde tilgang. Nå kan du gå på deres grunn og fotspor. Du vil også få litt tid for deg selv, slik at du kan gå tilbake til områder som berører hjertet ditt.

Når vi avslutter besøket der drar vi tilbake over Nilen til hotellet, hvor hagen venter på oss og inntrykk kan synke inn i deg.

 

Hatshepsuts Tempel

Dette er templet til den kvinnelige faraoen Hathsepsut som regjerte Egypt i 19 år. Under denne tiden var det fred i landet og her finner du en sterk kvinneenergi.

Jeg glemmer aldri en deltaker i en tidligere gruppe som kom løpende mot meg helt heseblesende. Hun hadde blitt trukket til et spesielt sted ved templet, og der hadde hun en indre opplevelse og aktivering av sine energier hun aldri hadde kjent maken til.

Vi kan nok trygt si at energien til Hatshepsut lever i beste velgående, og hva er vel bedre nå som vi har gått inn i den feminine tidsalder.

Dette templet er bygget i en helt annen stil enn du ser ellers i Luxor, det er bygget i terrassestil og er lett og feminint. Selv i dag regnes det for å være blant det ypperste av verdens byggekunst.

Det var hennes nære fortrolige arkitekt Senmut som bygget dette til henne, det spekuleres i om de i hemmelighet var et par. Kanskje kan du fornemme kjærlighetsenergien som han la i byggingen av templet.

Etter dette besøket kjører vi innom et alabast verksted hvor du kan kjøpe vakkert håndverk med deg hjem.

 

Kongenes Dal

Nå skal vi bare på en liten kjøretur, for vi bor ved foten av fjellet som omslutter Kongenes Dal hvor alle de store faraoene ligger begravet. Vi skal besøke tre graver som alle er fantastiske, disse ligger ned i tuneller i fjellet.

Du blir litt ydmyk når du går inn i gangene til det siste hvilestedet til den enkelte faraos gravsted.

Det er lett inngang til alle og de er godt opplyst så du kan se de vel bevarte veggmaleriene. Noen ganger har vi et gravsted helt for oss selv og du vil oppleve en stillhet inne i fjellet du aldri har kjent på før, meget spesielt.

Du kan også besøke den unge faraoen Tut-Ankh-Amons gravsted, han ligger fortsatt der i sin sarkofag. Til dette kjøper du billett selv på stedet.

 

Hathors Tempel i Dendera

Dette er et fantastisk tempel som berører de fleste. Det ligger en times kjøring nord for Luxor og templet ligger på en liten slette, det er ganske intakt selv etter 5.000 år. Hathor er gudinnen for dans, musikk, kjærlighet og glede.

Templet har to etasjer og mange rom, deriblant en krypt vi kan gå ned i og der finner vi mange spennende veggutskjæringer. Det er mye disse bildene kan fortelle oss selv i dag. En fantastisk nyhet er at det nå er mulig å komme opp på taket av templet også, en utrolig opplevelse.

Oppe i andre etasje finner du en kopi av den egyptiske zodiacen som viser stjernetegnene. Originalen befinner seg i dag på Louvre i Paris.

Nå har det vært en restaurering hvor de har klart å fjerne gammelt sot og skitt på de store kolonnene i inngangspartiet, og de står frem i fargerik prakt.

Rett utenfor templet finner du rester etter et sanatorium hvor du fortsatt kan se rester etter healingrommene. Er du et omsorgsmenneske i dette livet?

Da har du kanskje jobbet som healer og prestinne på dette stedet.

 

Karnak Tempel

Dette er vel et av de mest majestetiske templer som finnes og det er verdens største utendørs tempel. Der finner du en enorm rekke med 134 søyler med mange utskjæringer og symboler. Alle faraoene bygget og utvidet dette templet for at de skulle bli husket av ettertiden.

Du kan nesten ikke forstå hvordan det er mulig å bygge slike ting for så mange tusen år siden, og dette stedet har også sin spesielle energi.

Dette stedet oppleves for meg mer maskulint, og du kan også oppleve noen stunder her som berører deg dypt. Har du kanskje gjennom noen liv der gitt deg noen Sjelsløfter? Da er det mulig for deg å gi slipp på disse i det mest hellige rommet i templet.

Alt er mulig har jeg lært meg.

Du skal også få god tid til å utforske og besøke steder du blir trukket til her. Jeg gleder meg til å vandre sammen med deg.

 

Andre ting å gjøre på fridagene:

Du har kanskje drømt om å stige opp i en luftballong? 

Jeg har gjort det en gang, og det er et stort og magisk syn å se solen stige opp over horisonten bak Luxor by og se de andre luftballongene duve rundt deg.

Eller har du drømt om å ri på en kamel?

Vi kan reise over Nilen for å besøke basarene i Luxor by, der er det masse forskjellig å se og kjøpe. Og ikke minst kan du teste ut dine pruteevner.

Et annet sted jeg kan anbefale å besøke er Habu Tempel, det ligger like ved hotellet vårt. Billett kjøpes av den enkelte på stedet som ønsker et besøk der.

Hva skjer i ditt indre etter at du har lest om alle praktfulle steder vi skal besøke?

Jeg vil holde morgenmeditasjoner for deg som ønsker det i hagen før frokost, det er alle dager unntatt på fridagene og den dagen vi skal til Dendera.

Ellers vil jeg lede deg inn i meditasjoner samt fellesregresjoner. Og ikke minst vil jeg under uken rette oppmerksomheten mot Sjelsløfter du kan ha gitt deg i tidligere liv og som ikke gavner deg lenger.

Kanskje er tiden inne for å gi slipp på noen av dem?

Hvilken plass kan være bedre å gjøre dette på enn i energiene fra disse steder og templer?

 

Båttur på Nilen

Den siste dagen gjør vi litt myk, og etter en god hviledag går ferden ned til Nilen hvor en båt venter på oss.

Den vil langsomt lede oss duvende nedover vannet, mens vi ser den vakre solen langsomt senke seg ned over Kongenes Dal og bli borte over horisonten.

Den myke egyptiske kvelden legger seg over oss, vi returnerer til hotellet, og avslutter denne fantastiske uken i hagen før vi går til sengs med mange inntrykk i vårt indre.

Før vi neste morgen grytidlig returnerer til Norge.

 

Om hotellet Phardeous Oasis Hotel

Det nye hotellet ligger rett over gaten for det lille gamle som vi tidligere har vært på. Det blir nå drevet av Amr og Ahmed el Tayeb. De er sønnene til Mohamed som desssverre forlot oss alt for tidlig i 2021. 

Mohamed drev det gamle hotellet sammen med fantastiske Inger Jøndal.

På det nye hotellet har vi en stor hage å kose oss i og du har også et svømmebasseng med solstoler du kan bruke.

 

Tid og sted

Fra fredag 1. Mars til søndag 10. Mars 2024. Vi flyr fra Oslo-København-Kairo-Luxor, t/r, den enkelte kjøper sin flybillett selv. Denne turen er satt opp i samarbeide med Inger Jøndal - New Paradise Reiseklubb.

Kursleder og reisefølge

May Irene Wikeby, har egen terapipraksis i Oslo. Her jobber jeg med Hypnoterapi og Regresjonsterapi, samt mine tre nettportaler "Et Kurs i Mirakler", "En reise til Sjelsglede" og "Sjelsprogrammet".

Jeg elsker å lage gruppeturer som kan være til glede for flere enn meg. Du kan lese mer om meg på min nettside Innsikten.no.

 

Inkludert i turen:

  • Transfer t/r flyplassen/hotellet i Luxor
  • Hotell (enkeltrom tillegg kr 500,- for oppholdet)
  • 3 måltider pr. dag
  • Alle inngangsbilletter (unntatt aktiviteter på fridagene)
  • Taxi/ferger til oppsatte steder i programmet
  • Privat engelsktalende guide

Pris Hotell

Kr 7.850,- for hotell i delt dobbeltrom, enkeltrom tillegg kr 500 for hele oppholdet.
Det inkluderer full pensjon, frokost, lunsj og middag (eks vann/te/kaffe), alle utflukter i oppsatt program med engelsktalende guide. 

Flybillett kommer i tillegg, og den bestiller du selv.
Veiledende pris er ca 12.700,-

Bindende påmelding, Total pris: Kr 7.850,-

Depositum NOK 3.000.- betales i september 2023
Restbeløp NOK 4.850,- betales i desember 2023
Enkeltromtillegg NOK 500,- (Dette kan du legge til på den siste betalingen)


Kurshonorar

NOK 4.500,- til May Irene Wikeby. Det blir sendt faktura på dette i siste halvdel av januar 2024.
 

Ikke inkludert i prisen

Alle aktiviteter på fridagene er på egen regning. Vann, te og kaffe på hotellet betales for ved avreise. Du får mye for pengene i Egypt. Den enkelte deltaker må ha egen reiseforsikring. Det er også vanlig å gi tips til de ansatte på avreisedagen. (Veilendende ca kr 300,-).

Visum til Egypt på USD 25,-

Dette skal være eksakt i kontanter, og vi kjøper visumet enkelt og greit ved ankomst på Kairo flyplass.

Forandring i programmet kan forekomme

I programmet er det også lagt inn besøk på forskjellige steder, alabast og lignende etter at vi har vært på forskjellige steder. Disse kan bytte "dag", det finner vi ut under uken.

Påmelding

Ta kontakt med May Irene Wikeby på e-post: info@innsikten.no og tlf 920 30 578 eller
Inger Jøndal på e-post: inger@terapiiegypt.com

Har du noen spørsmål?

Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Velkommen til Luxor, templene og meg.
May

 

Tilbakemeldinger fra deltakere i Mars 2019

"Det sies at man trenger ikke å reise jorden rundt for å finne indre fred, men noen steder kan forløse, gjøre opp for tidligere ting og heale deg i energien sterkere enn andre steder.
På tur i Egypt kan du fint være trygg hele turen med fast sjafør, egen guide som ordner alt og trygg mat på et lite hotell drevet av en skikkelig god og ordentlig familie. De  historiske stedene er enorme, og er til å ta og føle på-virkelig! Luftballongtur og båttur på Nilen er magisk!
May er fabelaktig på tur, stålkontroll og fokusert samt evnen til å slappe av og kose seg med gruppen sin. Tilbyr mye informasjon, meditasjon og regresjon på turen. Hun er tilgjengelig, energisk og har noen ess i ermene hele tiden.

Advarsel; Menneskene og stedene gjør deg ydmyk, og du kan bli fort hekta og reise tilbake igjen. DET skal ihvertfall jeg". 
Gine Hansen

"Det å være med May til Egypt må oppleves, da det ikke kan beskrives med ord.
Hele oppholdet i Luxor og hotell New Paradice er rett og slett magisk.Opplevelser fra templer og graver samt May sin unike måte å ta oss tilbake til tidligere liv er helt spesielt. Ikke nøl med å melde deg på neste tur, du kommer ikke til å angre".

Hilsen Marit

Takk for en fantastisk tur til Egypt.   

Fra første dag var det som å komme hjem når vi gikk inn gjennom porten til hotellet. Hagen var rett og slett en oase, og med et vertskap som med sin vennlighet og hjertelighet fikk oss alle til  å føle oss som en stor familie. Selv om det var fine rom, ble det vanskelig å prioritere avslapping inne. Det var mer fristende å nyte freden i hagen, eller å få sitte på takterrassen og se på stjernehimmelen om kveldene. Etter å ha blitt servert 3 så gode måltider hver dag, ble det litt nedtur å komme hjem igjen.

Egypt har så utrolig mye historie. Hvert enkelt tempelbesøk og besøk i Kongenes dal ble en unik opplevelse. Og med all kunnskap som du supplerte med ble hvert eneste besøk i templene og i kongenes dal en spesiell reise flere tusen år tilbake i tid. Å få oppleve solnedgangen i båt på Nilen, var en fin avslutning på turen.

Og en spesiell takk til deg for at du skapte en så god energi i gruppen, både for den personen du er, for meditasjonene hver morgen på takterrassen, for regresjonene og for at du hjalp oss med å fjerne gamle sjelsløfter. Jeg var på forhånd spent på hvordan dette ville fungere i gruppen, men du sørget for at alle reisene ble sterke opplevelser.  

Jeg gleder meg til å være med deg på ny tur, og oppleve mer av både historien og det spirituelle. I mellomtiden skal jeg lese meg litt opp på Egypts historie.    
Klem fra Anne Grete

Kjære May! 
Mange tusen hjertelig takk for en helt fantastisk og spesiell uke i Egypt.  Det ble for en opplevelse uten side stykke, har aldri opplevd makan. Turen til Egypt, sammen med så mange flotte mennsker, har beriket livet mitt.
Du, May er en ansvarsfull,trygg og livsglad reseleder, tusen takk for at du er den du er. 

Randi

O'lykke for en tur! Jeg har sovet godt, spist god mat og vært omringet av fantastiske mennesker som har bidratt til en magisk reise for sjel og sinn. Vi har besøkt vakre faraograver, templer, og basarer. Jeg har handlet og kost meg over nydelig håndarbeide av håndvevde sjal, sølvsmykker med egyptiske symboler, og mye mer. Noen har også prøvd vannpipe. 

Om morgenen har vår fantastiske May ledet oss i meditasjon. Om ettermiddagen, gjerne regresjon til tidligere liv. Vi har gjort  oppløsning av sjelsløfter som kan være til hinder for vår utvikling i dette livet. 

Og vakre Dendera Tempel som også inneholdt ruiner fra et gammelt sykehus. Det var sterkt å kjenne på energiene i ruinene.

På fridagen: Noen prøvde ballongtur, og hadde nydelig opplevelse av soloppgangen. 
En reise som dette gjør noe med deg. Tilbake i Norge kjenner man seg beriket av all den gode energien.
Jeg anbefaler varmt å delta i reisene som May Wikeby arrangerer. 

Hilsen Hilde Lystad

En tur til Luxor i Egypt med May kan jeg anbefale på det varmeste. Opplegget var variert og med en fin veksling mellom turer og sightseeing i spennende templer i Luxor og omegn og samlinger med gruppa, på hotellet - meditasjoner, regresjons- og guidede reiser og inspirasjonssamlinger. Nydelige måltider på hotellet med variert og god mat. Hyggelig betjening.

Det ble til sammen en mangfoldig uke med en flott flokk mennesker som ble til nye venner og bekjentskaper.

En tur spekket med opplevelser, som kan anbefales til alle som ønsker påfyll av noe som er helt spesielt og annerledes!!
Gro